Наш блог

Цікаве про ЛАЗАР. Навчання. Історія. Факти

Кому сподобаеться ЛАЗЕР?

Кому подобаеться ЛАЗЕР? Будь-кому, хто хоче дійсно навчитися розуміти вітер, налаштовувати вітрило, рулити парусної яхтою і розбиратися в стратегії і тактиці парусних гонок.

«Лазер» вигідно відрізняється від кільової яхти тим, що призначений для одинаків. Це означає, що ви - один на човні і вся повнота управління - в ваших руках. Ви самостійно приймаєте рішення і несете за них відповідальність. Ви не залежите від команди - вам простіше побудувати графік тренувань і змагань. Ви можете займатися в тому темпі, в якому комфортно саме вам - інструктор підлаштується під ваші цілі і особливості засвоєння нового матеріалу.

«Лазер» підійде як зовсім новачкам, так і тим, хто вже має досвід ходіння на кільової яхті. Знаю по собі: можна постійно ходити брати участь в регатах на кільових яхтах, в команді з професійним шкіпером, і навчитися тільки ... добре виконувати команди, вивчивши пару модерних яхтових слівець. «Лазер» ж вчить думати самостійно.

Навіть досвідчені гонщики, успішно виступають на кільових яхтах, приходять в «Лазер», щоб підвищити свій рівень. Наприклад, один сезон на «лазер» у парусній школі PROyachting відкатала Лера Коваленко, шкіпер команди ArtTube - чемпіона J / 70 Monaco Winter Series протягом двох останніх років.

Пошук